AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşten saklanmak

Kahve falında ateşten saklanmak

Kahve falında ateşten saklanmak sağlıkla ilgili gelişmelere, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, karşısına iyi insanların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ateşten saklanmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için zamanınızı dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında ateşten saklanmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine delalet eder.

Kahve falında savaşta saklanmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odaya saklanmak fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında ormanda saklanmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuzdan saklanmak afiyete ereceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden saklanmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Kahve falında korkmak kaçmak saklanmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukura saklanmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir