AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle rakı içmek

Kahve falında sevgiliyle rakı içmek

Kahve falında sevgiliyle rakı içmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, ayaklandıracağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle rakı içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler son dakika değişiklikleri ile planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında sevgiliyle rakı içmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında rakı içmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rakı şarap içmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla rakı içmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ramazanda rakı içmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında camide rakı içmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir