AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide rakı içmek

Kahve falında camide rakı içmek

Kahve falında camide rakı içmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet eder.

Kahve falında camide rakı içmek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Kahve falında camide rakı içmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle rakı içmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zorla rakı içmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tek başına rakı içmek her şeyin ters gideceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla rakı içmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayla rakı içmek rızkın kesilmeyeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak işinde aranan biri haline geleceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir