AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı şarap içmek

Kahve falında rakı şarap içmek

Kahve falında rakı şarap içmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iyilik görüleceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında rakı şarap içmek gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Kahve falında rakı şarap içmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında rakı içki içmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında camide rakı içmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla rakı içmek para yatıracağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işarettir.

Kahve falında rakı ve bira içmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına inanılır.

Kahve falında buzlu rakı içmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir