AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla rakı içmek

Kahve falında arkadaşlarla rakı içmek

Kahve falında arkadaşlarla rakı içmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, mutluluk ve saadete, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla rakı içmek gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Kahve falında arkadaşlarla rakı içmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşınla rakı içmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rakı içki içmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla rakı içmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı rakı içmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, bahtının da çok parlak olacağına delalet eder.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ramazanda rakı içmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına alamet eder.

Kahve falında buzlu rakı içmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir