AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle küs olduğunu görmek

Kahve falında sevgiliyle küs olduğunu görmek

Kahve falında sevgiliyle küs olduğunu görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle küs olduğunu gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Kahve falında sevgilisiyle küs olmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, işlerin toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında küs olunan sevgiliyi görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyi görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olduğunu görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle sevgili olmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet eder.

Kahve falında küs sevgiliyi görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir