AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle sevgili olmak

Kahve falında küs olduğun biriyle sevgili olmak

Kahve falında küs olduğun biriyle sevgili olmak güzelliklere rast gelineceğine, gözyaşının kuruyacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, borçları varsa ödeyeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olduğunu görmek eşiyle bahtiyar olacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle küs olduğunu görmek herkes tarafından saygı göreceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyi görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, muradının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisiyle küs olmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi küs görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi küstürmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir