AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun sevgiliyi görmek

Kahve falında küs olduğun sevgiliyi görmek

Kahve falında küs olduğun sevgiliyi görmek kendisine ev alacağına, önün açılacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyi gördüyseniz:

  • Gençlerle veya arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz yaşam tarzınızda veya maddi gelir elde etme yollarınızda değişiklik yapmanıza neden olabilir.

Kahve falında sevgiliyle küs olduğunu görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında küs olan sevgiliyi görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyi görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyle barışmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olduğunu görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle sevgili olmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisiyle küs olmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir