AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olunan sevgiliyi görmek

Kahve falında küs olunan sevgiliyi görmek

Kahve falında küs olunan sevgiliyi görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olunan sevgiliyi gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi küstürmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle küs olduğunu görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyi görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olduğunu görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle küs olmak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle sevgili olmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir