AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs sevgiliyi görmek

Kahve falında küs sevgiliyi görmek

Kahve falında küs sevgiliyi görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs sevgiliyi gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili büyük gelişmeler olabilir.

Kahve falında sevgiliyle küs görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olunan sevgiliyi görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyi görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyle barışmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle küs olmak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olduğunu görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir