AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle küs olmak

Kahve falında sevgilisiyle küs olmak

Kahve falında sevgilisiyle küs olmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, iş ve mekan değiştireceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, yol yordam öğretileceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle küs olmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak iş öğreneceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs sevgiliyi görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle küs olmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyi görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olunan sevgiliyi görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olan sevgiliyi görmek neşenin yerine geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi küstürmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir