AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek

Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek

Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, işinde zarar edeceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi küs gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyi görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olduğunu görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek mutlu ilişkiler kuracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında eski küs arkadaşını görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet eder.

Kahve falında eski küs arkadaş görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir