AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle karşılaşmak

Kahve falında birisiyle karşılaşmak

Kahve falında birisiyle karşılaşmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kazancın daha da artacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında birisiyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Ekibinizde veya çevrenizde bulunan bazı kişiler üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmiyor olabilirler.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle karşılaşmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle karşılaşmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığın biriyle karşılaşmak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılaşmak borçların hafifleyeceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında yılanla karşılaşmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Kahve falında tanıdıkla karşılaşmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanla karşılaşmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir