AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle gemide olmak

Kahve falında sevgiliyle gemide olmak

Kahve falında sevgiliyle gemide olmak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle gemide olmak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle gemiye binmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi gemide görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle gemide olmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden el sallamak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında gemi satın almak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geminin batıp çıktığını görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gemide alabora olmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kısmetsizlik yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir