AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hedeflerine yaklaşacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında eski bir gemiye binmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında eski gemiye binmek servet sahibi olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle gemiye binmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle bisiklete binmek rızkın ve kısmetin artacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin arabasına binmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle uçağa binmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, prestij sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüse binmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir