AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle gemiye binmek

Kahve falında sevgiliyle gemiye binmek

Kahve falında sevgiliyle gemiye binmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, günah ve suç işleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, hayaline kavuşacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle gemiye binmek gördüyseniz:

  • İş ortaklıklarında son derece anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle gemiye binmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir gemiye binmek hastalıkların kalmayacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek gemiye binmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, sağlam bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzay gemisine binmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmek ve gemiye binmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gece gemiye binmek huşu içinde devam edeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir