AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide alabora olmak

Kahve falında gemide alabora olmak

Kahve falında gemide alabora olmak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, işlerinin yarım kalacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gemide alabora olmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan gelişmeleri önemsemenizde fayda var.

Kahve falında gemide alabora olmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye delalet etmektedir.

Kahve falında alabora olmak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alabora görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında denizde alabora olmak eskileri yâd edeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük beyaz gemi görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiye bindiğini görmek verimliliğinin artacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemiye binip kaçmak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir