AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında sevgilisiyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında sevgilisiyle dudaktan öpüşmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, karamsar olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Kahve falında sevgiliyle dudaktan öpüştüğünü görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, huzurun kaçacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle dudaktan öpüşmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle dudaktan öpüşmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, işinin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, her zaman çok üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek giden birinin geri döneceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kırılan kalplerin barışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir