AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle dargın olmak

Kahve falında sevgiliyle dargın olmak

Kahve falında sevgiliyle dargın olmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle dargın olmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizi, müşterilerinizi ya da farklı başlıklardaki maddi konuları ilgilendiren haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle dargın olmak alın terinin karşılığını alacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi dargın görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi dargın görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle dargın olduğunu görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine dargın olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dargın olduğun birine sarılmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir