AnaSayfa / Genel / Kahve falında dargın olduğun birine sarılmak

Kahve falında dargın olduğun birine sarılmak

Kahve falında dargın olduğun birine sarılmak kısmetinin artacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Kahve falında dargın olduğun birine sarılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında dargın olduğun birine sarılmak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine dargın olmak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı dargın görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dargınları barıştırmak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dargın eşi görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dargın arkadaşını görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dargın olduğu kişiyi görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine dargın olmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir