AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi dargın görmek

Kahve falında eski sevgiliyi dargın görmek

Kahve falında eski sevgiliyi dargın görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, tabiri caizse can bulacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi dargın gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak birçok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi dargın görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek prestij sahibi olunacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle dargın olduğunu görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle dargın olmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi dargın görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dargın birini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dargın olduğun kişiyi görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, ekonomik olarak kalkınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir