AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine dargın olmak

Kahve falında sevdiğine dargın olmak

Kahve falında sevdiğine dargın olmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, para ve makam sahibi olacağına, aile hayatının bozulacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğine dargın olmak gördüyseniz:

  • Belli plan ya da düzenlemelerin gereğinden fazla şey gerektirdiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle dargın olmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine dargın olmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında dargın olduğun biriyle konuştuğunu görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin sana dargın olduğunu görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dargın olduğun arkadaşınla konuşmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dargın arkadaşla barışmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle dargın olduğunu görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dargın olduğunu görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir