AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi dargın görmek

Kahve falında sevgiliyi dargın görmek

Kahve falında sevgiliyi dargın görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi dargın gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi dargın görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi dargın görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle dargın olduğunu görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak kişinin muradına ereceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle dargın olmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına delalet eder.

Kahve falında dargın arkadaşla barışmak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dargınların barıştığını görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir