AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak

Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak

Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak huzurunun yerine geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmeyecek, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dargın görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle dargın olduğunu görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle dargın olmak fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, bütçesinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi dargın görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisiyle de gururlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dargın olduğun kişiyi görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının dargın olduğunu görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir