AnaSayfa / Genel / Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kazanca kavuşacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Kahve falında sevgiliyle dargın olduğunu görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle dargın olmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, sağlığını da kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dargın görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi dargın görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle dargın olmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında dargın arkadaşını görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir