AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle balık tutmak

Kahve falında sevgiliyle balık tutmak

Kahve falında sevgiliyle balık tutmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, bahtın açılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kazancın artacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sevgiliyle balık tutmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda büyük balık tutmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle balık tutmak parasal kaygılardan kurtulacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında sığ suda balık tutmak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oltayla balık tutmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına inanılır.

Kahve falında süslü balık tutmak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuçla balık tutmak planların aksayacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta balık tutmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir