AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuçla balık tutmak

Kahve falında avuçla balık tutmak

Kahve falında avuçla balık tutmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sıhhat kazanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuçla balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Kahve falında avuçla balık tutmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında avucunda balık görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde balık tutmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla balık tutmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece balık tutmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına balık tutmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında derede elle balık tutmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evde balık tutmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir