AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle alışveriş yapmak

Kahve falında sevgiliyle alışveriş yapmak

Kahve falında sevgiliyle alışveriş yapmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, geçimin kolaylaşacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kötü duygularından arınacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sevgiliyle alışveriş yapmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak sohbetinin bozulacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek alışverişi yapmak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ucuz alışveriş yapmak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle alışveriş yapmak zorlukların ortadan kalkacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alışveriş yapmak kıyafet almak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir