AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı boğmak

Kahve falında ayı boğmak

Kahve falında ayı boğmak kendi işinin sahibi olunacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işarettir.

Kahve falında ayı boğmak gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında ayı boğmak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi suda boğmak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kendini boğmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında birini boğmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında adam boğmak geçimini daha rahat sağlayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek boğmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hane içine ay doğacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi boğmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında fare boğmak kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir