AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğmak

Kahve falında birini boğmak

Kahve falında birini boğmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların artacağına inanılır.

Kahve falında birini boğmak gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Kahve falında birini boğduğunu görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini boğmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde birini boğmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt boğmak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu boğmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında bebeği boğmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı boğmak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, onların başarıları ile övüneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir