AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek boğmak

Kahve falında köpek boğmak

Kahve falında köpek boğmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek boğmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya başkalarından alacağınız akıllar geleceğinizle ilgili kararlarınızda etkili olabilir.

Kahve falında siyah köpek boğmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında köpeği boğmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında köpek boğmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında köpek boğduğunu görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalettir.

Kahve falında köpeği boğduğunu görmek hileye, fesada bulaşacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi suda boğmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birini boğmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin birini boğduğunu görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir