AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini başkasıyla elele görmek

Kahve falında sevgilini başkasıyla elele görmek

Kahve falında sevgilini başkasıyla elele görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, özlemelerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini başkasıyla elele gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni bakış açıları geliştirerek ilişkilerinize ivme kazandırabilirsiniz.

Kahve falında sevgilini başkasıyla elele görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek çok büyük paralar kazanılacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla elele görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle elele görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini başkasıyla elele görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle elele yürümek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle elele koşmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir