AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi okşamak

Kahve falında sevgiliyi okşamak

Kahve falında sevgiliyi okşamak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, korkularından kurtulacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi okşamak gördüyseniz:

  • Kolayca başa çıkmanız mümkün olan konular size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Kahve falında sevgiliyi okşamak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin başını okşamak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, içsel güvensizliklerinize alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kadın memesi okşamak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini okşamak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan okşamak deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının memelerini okşamak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir