AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin başını okşamak

Kahve falında sevgilinin başını okşamak

Kahve falında sevgilinin başını okşamak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, o kişiye zararının dokunacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin başını okşamak gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilinin başını okşamak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yetim başı okşamak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında birinin başını okşamak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye tabir olunur.

Kahve falında köpek başı okşamak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin başını okşamak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin başını okşamak vaaz ve nasihate, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın başını okşamak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir