AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini okşamak

Kahve falında sevdiğini okşamak

Kahve falında sevdiğini okşamak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini okşamak gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini okşamak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını okşamak dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, dertlerinden arınacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza delalet eder.

Kahve falında köpek sevmek okşamak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin saçını okşamak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir