AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan okşamak

Kahve falında hayvan okşamak

Kahve falında hayvan okşamak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, hayatının yoluna gireceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan okşamak gördüyseniz:

  • Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında hayvan okşamak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir köpeği okşamak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet eder.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun okşamak kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elini okşamak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak hayatının kolaylaşacağına, sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi okşamak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir