AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü mutsuz görmek

Kahve falında ölüyü mutsuz görmek

Kahve falında ölüyü mutsuz görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, yaptığı işte sivrileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü mutsuz gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Kahve falında ölü birini mutsuz görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mutsuz görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, ağır günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlilikte mutsuz olmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, Allah’a dua edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi mutsuz görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini mutsuz görmek bunun farkına varacağına, maddi kayba uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında çok mutsuz olmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında mutsuz gelin görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir