AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi kısa saçlı görmek

Kahve falında sevgiliyi kısa saçlı görmek

Kahve falında sevgiliyi kısa saçlı görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi kısa saçlı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Kahve falında sevgilinin saçını kısa görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi kısa saçlı görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını kısaltmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadını kısa saçlı görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir