AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi güler yüzlü görmek

Kahve falında sevgiliyi güler yüzlü görmek

Kahve falında sevgiliyi güler yüzlü görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi güler yüzlü gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almak, yeni yöntemler denemek gerekiyor.

Kahve falında sevgiliyi güler yüzlü görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Kahve falında güler yüzlü adam görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güler yüz görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında babayı güler yüzlü görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güler yüzlü kadın görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir