AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda gemi görmek

Kahve falında havuzda gemi görmek

Kahve falında havuzda gemi görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, eşlerin ayrılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına inanılır.

Kahve falında havuzda gemi gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında geminin içinde havuz görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında havuzda gemi görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiyi suya indirmek hayatının iplerini eline alacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir gemiye binmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyle gezmek işten eve bir hayat yaşayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında gemide demir atmak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gemi ve su görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına delalet eder.

Kahve falında denizde yüzen gemiler görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir