AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını boğmak

Kahve falında düşmanını boğmak

Kahve falında düşmanını boğmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanını boğmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Kahve falında düşmanını boğmak dertlerin ve sorunların biteceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında düşmanı boğmak helal kazanç elde edileceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yastıkla boğmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında birinin seni boğduğunu görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu boğmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini suda boğmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ister istemez başının belaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpek boğmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir