AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini boğmak

Kahve falında sevgilisini boğmak

Kahve falında sevgilisini boğmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sağlığın bozulacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini boğmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Kahve falında sevgiliyi boğmak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini boğmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini boğmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, işlerin düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında birini suda boğmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanı boğmak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan boğmak ayrılık yaşanacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birini boğmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye işaret eder.

Kahve falında köpeği boğduğunu görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir