AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, birikim yapılacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek kötü günlerin biteceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka kadınla görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisini başka bir kadınla görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini başka kadınla görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka bir kadınla görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir