AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini başka bir kadınla görmek

Kahve falında sevgilini başka bir kadınla görmek

Kahve falında sevgilini başka bir kadınla görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, çok sevinçli haberler alacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka bir kadınla gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Kahve falında sevgilisini başka bir kadınla görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başka kadınla görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka bir kadınla görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka kadınla görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kocanı başka kadınlarla görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir