AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, ardından bu kişiye açılacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek çok büyük başarı kazanacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek zor zamanların sona ereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlendiğini görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya yorulmaktadır.

Kahve falında kocasından başka biriyle evlenmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının başka biriyle evlendiğini görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını başka biriyle evlendiğini görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanın başka biriyle evlendiğini görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir