AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz.

Kahve falında sevgilisini başka kadınla görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına inanılır.

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, beğenilen işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisini başka bir kadınla görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilini başka kadınla görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilini başka bir kadınla görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka kadınla yatmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir