AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini başka kadınla görmek

Kahve falında sevgilini başka kadınla görmek

Kahve falında sevgilini başka kadınla görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kafasının sakinleşeceğine, işlerinin bozulacağına, ömrün uzun olmasına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini başka kadınla gördüyseniz:

  • İlişkinizin devam etmesini istiyorsanız onunla daha çok başbaşa kalabileceğiniz ortamlar hazırlayın.

Kahve falında sevgilisini başka kadınla görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilini başka bir kadınla görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilini başka kadınla görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek ticaretin açılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini başka bir kadınla görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında kocayı başka kadınla görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir