AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, işi ile gündeme geleceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, düşmanlarına da dost olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla gördüyseniz:

  • Yapılacak çok iş var, bir an önce harekete geçmeli, hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilisini başka biriyle görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir