AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini başka bir kadınla görmek

Kahve falında sevgilisini başka bir kadınla görmek

Kahve falında sevgilisini başka bir kadınla görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir kadını uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevgilisini başka kadınla görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kadınla görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek bir sıkıntıya girmeye, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini başka bir kadınla görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilini başka kadınla görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini başka bir kadınla görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine inanılır.

Kahve falında eşini başka bir kadınla yatakta görmek bir üniversitede hoca olunacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir