AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi at üstünde görmek

Kahve falında sevgiliyi at üstünde görmek

Kahve falında sevgiliyi at üstünde görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi at üstünde gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi at üstünde görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında atın üstünde uçmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında at üstünde melek görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında at üstünde olmak büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında atın üstünde olduğunu görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında at üstünde erkek görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunu at üstünde görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir